1 fincan sıcak suya 1 adet poşet çay eklenerek 5 dakika demlendikten sonra içime hazırdır. Öğünlerden önce birer fincan olarak tüketilebilir.
Tarçın (Cinnamon)
Yeni Bahar (Allspice)
Karanfil (Clove)
Zencefil (Ginger)
Havlıcan (Lesser Galangal)
Meyan Lifi (Licorice )
Karabiber (Pepper)
Hardal Tohumu (Mustard)
Kişniş (Coriander)
Çörekotu Tohumu (Black cumin seed)
Anason (Anise)
Zerdeçal (Turmeric)
Rezene (Fennel)
Kebabiye (Cubeb)
Sinameki (Senna)
Kimyon (Cumin Seed)
Mirsafi (Myrrh)
Portakal Kabuğu (Orange Peel)
Limon Kabuğu (Lemon Peel)
Keten Tohumu (Flax seed)
Keçi Boynuzu (Carob)
Üzüm Çekirdeği (Grape Seed)
Hayıt Tohumu (Chaste Seed)
Biberiye (Rosemary)
Funda (Heather )
Hibisküs (Hibiscus)
Sarı Halile (Fructus myrobalani Yellow)
Darıfülfül (Long pepper Fruit)
Kakule (Cardamom)
Hıyarşembe (Purging Cassia Tree Fruit)
Safran (Saffron)
Zulumba (Zeodary)
Deve Dikeni (Milk Thistle)
Udu hindi (Anacyclus Pyrethrum)
Isırgan Yaprağı (Nettle Leaves)
Akbiber (Brazil Pepper)
Kara Halile (Fructus myrobalani Black)
Melisa (Lemon Balm)
Vanilya (Vanilla)