Yemeklerden önce bir tatlı kaşığı tüketilebilir.
Şeker (Sugar)
Su (Water)
Tarçın (Cinnamon)
Karabiber (Pepper)
Yenibahar (Allspice)
Karanfil (Clove)
Çörekotu Tohumu (Black cumin seed)
Hardal (Mustard )
Anason (Anise)
Kişniş (Coriander)
Zencefil (Ginger)
Zerdeçal (Turmeric)
Muskat (Nutmeg)
Rezene (Fennel)
Kebabiye (Cubeb)
Sinameki (Senna)
Vanilya (Vanilla)
Darıfülfül (Long pepper Fruit)
Kakule (Cardamom)
Havlıcan (Lesser Galangal)
Hıyar Şembe (Purging Cassia Tree Fruit)
Safran (Saffron)
Kimyon (Cumin)
Çam Sakızı (Mastic)
Mirsafi (Myrrh)
Meyan Kökü (Licorice, root)
Portakal Kabuğu (Orange Peel)
Zulumba (Zeodary)
Limon Kabuğu (Lemon Peel)
Deve Dikeni (Milk Thistle)
Keten Tohumu (Flax seed)
Keçiboynuzu (Carob)
Isırgan Yaprağı (Nettle Leaves)
Akbiber (Brazil Pepper)
Üzüm Çekirdeği (Grape Seed)
Hayıt Tohumu (Chaste Seed)
Biberiye (Rosemary)
Funda (Heather)
Kara Halile (Fructus myrobalani Black)
Hibisküs (Hibiscus)
Sarı Halile (Fructus myrobalani Yellow)
Melisa (Lemon Balm )
Limon Tuzu (Citric Acid)